Askeleet -kevätkampanja: koko Suomi jälleen liikkumaan! Tyky-asiakkaat alennuksella.

30. maaliskuunta 2016

Tarvitsetko motivaatiota kuntoiluun tai kannustusta liikunnan lisäämiseen? Askeleet-kampanja laittaa työyhteisöt ja vapaa-ajan porukat liikkumaan kohti parempaa kesäkuntoa. Yli 30 000 suomalaista liikuttanut kilpailu potkaistaan taas käyntiin 9.5.2016.

Lisää energiaa ja tiimihengen kohotusta, aktivoiden ja innostaen.
Kampanja-aika 9.5 – 5.6.2016! Ilmoita tiimisi viimeistään 28.4.2016.

Askeleet-kampanja on pian taas täällä! Kampanjassa työpaikkajoukkueet ja vapaa-ajan porukat kilpailevat keskenään siitä, mikä joukkue ottaa eniten askelia. Askeleet kirjataan ylös verkkosivustolle, jossa kaikkien osallistujien ja joukkueiden tulokset ovat seurattavissa. Sivustolla voit myös asettaa omia tavoitteita ja kirjata ylös muut treenit.

Edessä on siis neljä motivoivaa viikkoa, jotka lisäävät intoa ja kuntoa työpaikoilla ja vapaa-ajalla! Kaikki voivat osallistua ja kaikki askeleet otetaan huomioon! Helppo ja tehokas tapa saada lisää fyysistä aktiivisuutta ja hyvää oloa, kävelemällä.

Valtakunnallisen kampanjan yhteistyökumppanina Tyky-maksuvälineet ja Sporttori.

Keskustele työnantajasi kanssa tai kerää tiimi vaikka kavereistasi

Kerätkää joukkue: Askeleet-kampanja on helppo tapa luoda positiivisuutta, edistää terveyttä ja lisätä työpaikan tai ryhmän yhteishenkeä.

  • Starttipaketti, sis. askelmittarin: 45 €/osallistuja (Tyky2016 –alennuskoodilla 5€ alennus!)Askeleet aloituspaketti
  • Osallistuminen ilman askelmittaria: 25 €/osallistuja (Tyky2016 –alennuskoodilla 5€ alennus!)
  • Alv ja toimituskulut eivät sis. hintoihin.

Kerää vähintään 3 kollegaa tai ystävää ja ilmoittaudu viimeistään 28.4.2016 osoitteessa http://www.steg.fi/ , josta löydät tarvittavat tiedot! ”Tyky2016” –alennuskoodilla saavat Tyky-Kuntoseteli- ja Tyky-Online –asiakkaat 5€ alennuksen per osallistuja!

Palkintoja joka viikko!

Kerran viikossa jaamme palkintoja kaikkien keskimäärin vähintään 7 000 askelta päivässä ottaneiden kesken. Palkinnoista vastaavat Tyky-maksuvälineet ja Sporttori (RJ-Kuntoiluseteli Oy).

Seteli ja Online

Palkintoina itsensä ylittäneille on lisää monipuolista liikuntaa ja kulttuuria: arvomme säännöllisesti Tyky-maksuvälineitä, joilla voi harrastaa 7000 käyttökohteessa ympäri Suomen sekä Sporttori-tuotepalkintoja.


Askeleet

Askeleet-kampanja järjestetään jo 17. kertaa. Tähän mennessä osallistujia on kertynyt yli 30 000!

askeleet [at] tyky.fi