Onko Tyky-Kuntoseteleitä saatavana sähköisessä muodossa?

Kyllä, sähköinen Tyky-Kuntoseteli on nimeltään Tyky-Online. Se on henkilökohtainen älyseteli, joka käy maksuvälineenä liikunta- ja kulttuuriharrasteisiin. Perinteisten Tyky-Kuntosetelien tavoin on myös Tyky-Online verovapaa edun järjestämistapa.

Tyky-Online on markkinoiden sähköisistä maksutavoista turvallisin. Se mahdollistaa ainoana käyttäjän kuvallisen tunnistamisen maksutilanteessa ja on aina henkilökohtainen toisin kuin markkinoiden liikunnan ja kulttuurin sirukortti- tai puhelinnumeroperusteiset maksutavat. Ne voivat päätyä toisten käyttöön, kun taas Tyky-Online on vain edunsaajan käytettävissä ja henkilöys varmennetaan maksutapahtumassa.

Tyky-Online on myös ekologinen ja aidosti sähköinen maksutapa. Sitä ei ole sidottu mihinkään fyysiseen välineeseen, kuten korttiin eikä sen käyttö vaadi soittamista maksullisiin palvelunumeroihin. Näin edunsaajalle eikä työnantajalle tule mitään piilokustannuksia operaattorimaksujen muodossa. Tyky-Online -älysetelin voi käyttäjä tallentaa esimerkiksi matkapuhelimeen tai itselle sopivaan paikkaan tai vaikkapa tulostaa paperille. On käyttäjän päätettävissä, missä formaatissa älyseteliään säilyttää. Sillä maksetaan esittämällä se käyttökohteen kassalla, joka veloittaa älyseteliä ja maksu tapahtuu reaaliajassa tuottaen käyttöraportointia eduntarjoajalle, käyttöpaikalle sekä käyttäjälle itselleen.

« Usein kysytyt kysymykset